Alle evenmenten

Bekijk hieronder welke evenementen er zijn en schrijf je snel in!

Bedrijfsarrangement

Bedrijfsarrangement

Ga samen met jouw collega’s de uitdaging aan en geef je als bedrijventeam op voor één van de tochten/races van Sallands Mooiste! Samen met jouw collega’s leef je toe naar dit unieke fietsevenement. Motiveer elkaar in de voorbereiding, maar ook tijdens de rit. Train gezellig samen, ga tot het uiterste en kom als team over de finish!

Toertochten

Toertochten

Toertochten zijn helemaal vernieuwd en we hebben routes over afstanden van, 75, 100 en 140 km. De 75 km route is ook geschikt voor Handbikers! Vooraf inschrijven voor de Toertocht kan via de NTFU, scan en go is aanwezig.

Meer informatie
Schrijf je online in met Scan en Go
Gravel Routes

Gravel Routes

Helaas geen mountainbiketocht dit jaar, maar wel een prachtige vervanger die goed te rijden is op de mountainbike! Onze voorrijders zijn snel aan de slag gegaan en hebben drie verrassende gravelroutes uitgezet van 45, 80 en 120 km. Schrijf je vooraf in, dan zit je snel op de fiets met Scan en Go!

Meer informatie
Schrijf je online in met Scan en Go
Familietocht, ook voor handbiker

Familietocht, ook voor handbiker

Een gezellige dag op én naast de fiets met de hele familie! Tijdens deze gezellige familietocht van 35 km ontdek je het prachtige Salland. Deze route is ook geschikt voor handbikers. Inschrijven kan zondag ochtend bij de start.