Familietocht, ook voor handbiker

Een gezellige dag op én naast de fiets met de hele familie! Tijdens deze gezellige familietocht van 35 km ontdek je het prachtige Salland. Deze route is ook geschikt voor handbikers. Inschrijven kan zondag ochtend bij de start.

Een gezellige dag voor de hele familie!

Op de route zijn er diverse rust- en verzorgingspunten met veel gezelligheid en aan de finish een groot wielerterras, gelegenheid om de fiets af te spuiten en bewaakte fietsstalling. Naast een goede organisatie met enthousiaste vrijwilligers zijn er veel faciliteiten waaronder, douche- en kleedruimten.

Sallands Mooiste heeft dan ook de kwalificatie “Extra goed geregeld” van de NTFU.

Deze familietocht staat garant voor lekker onbezorgd fietsen en genieten van de omgeving. Ook is deze 35 km tocht geschikt voor Handbiker! Aanmelden voor de Familietocht kan op de zondag ochtend bij de start. T/m 12 jaar is deelname gratis.

 

  Start en Finish
 • Sporthal “de Veldkamp”
  Veldkampsweide 1, 7448RB Haarle
  Parkeergelegenheid
 • Raalterdijk 20, 7448RB Haarle,
  volg lokaal de P-borden!
  35 km
 • Start: 10:00 – 11:00
  Kosten: 6,- (NTFU-leden 4,-)
  Aanmelden
 • Aanmelden voor de familietocht kan op de zondag ochtend bij de start
Deel dit bericht

Andere berichten

Ben jij klaar voor Sallands Mooiste?!

Ben jij klaar voor Sallands Mooiste?!

Ben jij klaar voor Sallands Mooiste 2022? Aanstaande zondag 3 juli start de 9e editie van hét fietsevenement van Salland vanuit Haarle. Doe mee en ontdek de vernieuwde routes door het prachtige Sallandse landschap op de gravelfiets, mountainbike, racefiets of zelfs op de gewone fiets!

Lees het bericht
Aanpassing Sallands Mooiste 3 juli 2022

Aanpassing Sallands Mooiste 3 juli 2022

Na 2 jaar afwezigheid, door de Coronapandemie, gaat op 3 juli 2022 Sallands Mooiste van start. We hebben er zin in. De routes voor mountainbike- en toertochten alsmede de familietocht zijn klaar. De diverse noodzakelijke vergunningen zijn afgegeven. Echter krijgen wij als organisatie wederom te maken met een fikse tegenvaller.

Lees het bericht
Sallands Mooiste zondag 4 juli 2021 afgelast

Sallands Mooiste zondag 4 juli 2021 afgelast

We hebben als HWC SaMo besloten om Sallands Mooiste op zondag 4 juli 2021 niet door te laten gaan.

Lees het bericht