Sallands Mooiste zondag 4 juli 2021 afgelast

We hebben als HWC SaMo besloten om Sallands Mooiste op zondag 4 juli 2021 niet door te laten gaan.

Gezien de huidige stand van zaken met betrekking tot corona en ook de vaccinatiegraad vinden we het als wielervereniging niet verantwoord om dit evenement te organiseren. Sallands Mooiste is een evenement gericht op zowel de sportieve als de recreatieve rijder en wil graag een brede doelgroep bereiken. Kenmerkend voor het evenement is, behalve mooie gevarieerde tochten, een gezellig en feestelijk samenkomen van rijders uit alle disciplines, publiek en vrijwilligers. Deze opzet betekent meer mensen gelijktijdig op het terrein en meer contactmomenten voor alle betrokkenen.

Indien we dit strak zouden moeten regisseren en reguleren zouden we juist het kenmerkende karakter van ons evenement verliezen en hebben we besloten deze niet door te laten gaan. Blijft het feit dat er in Salland en omgeving prachtige fietsroutes en tracks zijn om individueel of in kleine samenstelling te ontdekken. Salland heeft veel te bieden en het dorp Haarle is een prima startpunt.

We wensen iedereen een mooie zomer en veel fiets plezier.

H.W.C. SaMo Haarle

Deel dit bericht

Andere berichten

Voorbereidingen Sallands Mooiste 2024

Voorbereidingen Sallands Mooiste 2024

We zijn al een tijdje bezig met alle voorbereidingen voor Sallands Mooiste. We zijn nog niet klaar maar hebber er veel zin in!

Lees het bericht
Sallands Mooiste editie 2023!

Sallands Mooiste editie 2023!

Het was weer een zeer geslaagde editie en een prachtige fietsdag.

Lees het bericht
Ben jij klaar voor Sallands Mooiste?!

Ben jij klaar voor Sallands Mooiste?!

Ben jij klaar voor Sallands Mooiste 2022? Aanstaande zondag 3 juli start de 9e editie van hét fietsevenement van Salland vanuit Haarle. Doe mee en ontdek de vernieuwde routes door het prachtige Sallandse landschap op de gravelfiets, mountainbike, racefiets of zelfs op de gewone fiets!

Lees het bericht