Aanpassing Sallands Mooiste 3 juli 2022

Na 2 jaar afwezigheid, door de Coronapandemie, gaat op 3 juli 2022 Sallands Mooiste van start. We hebben er zin in. De routes voor mountainbike- en toertochten alsmede de familietocht zijn klaar. De diverse noodzakelijke vergunningen zijn afgegeven. Echter krijgen wij als organisatie wederom te maken met een fikse tegenvaller.

Wellicht heb je het meegekregen: recentelijk heeft Provinciale Staten besloten om, ter bescherming van beschermde diersoorten, de singletracks op de Sallandse Heuvelrug te sluiten t/m 30 september. Als gevolg hiervan heeft de vergunningverlenende instantie op de Sallandse Heuvelrug zich genoodzaakt gevoeld om de reeds verleende vergunning in te trekken. Tot en met 30 september worden geen evenementen meer toegestaan op de Sallandse Heuvelrug. Dan sta je als organisatie, een maand voor de start met al een behoorlijk aantal aanmeldingen met “de rug tegen de muur”.

We kunnen niet anders dan de mountainbiketochten schrappen.

De toertochten en de familietocht gaan gewoon door. In plaats van de mountainbiketocht bieden wij je een alternatief: een graveltocht over 45, 80 of 120 km. in het mooie Sallandse land.

Schrijf je in. Laten we er met zijn allen een prachtig evenement van maken met veel deelnemers. Daarmee laten we de beleidsbepalers zien dat we de natuur nodig hebben om onze sport te kunnen blijven uitoefenen, te recreëren met als doel gezond te blijven.
Onze excuses, wij kunnen niet anders.

Deel dit bericht

Andere berichten

Voorbereidingen Sallands Mooiste 2024

Voorbereidingen Sallands Mooiste 2024

We zijn al een tijdje bezig met alle voorbereidingen voor Sallands Mooiste. We zijn nog niet klaar maar hebber er veel zin in!

Lees het bericht
Sallands Mooiste editie 2023!

Sallands Mooiste editie 2023!

Het was weer een zeer geslaagde editie en een prachtige fietsdag.

Lees het bericht
Ben jij klaar voor Sallands Mooiste?!

Ben jij klaar voor Sallands Mooiste?!

Ben jij klaar voor Sallands Mooiste 2022? Aanstaande zondag 3 juli start de 9e editie van hét fietsevenement van Salland vanuit Haarle. Doe mee en ontdek de vernieuwde routes door het prachtige Sallandse landschap op de gravelfiets, mountainbike, racefiets of zelfs op de gewone fiets!

Lees het bericht